Вече съм голяма, искам да съм като мама: Дъщерята на Цеци Красимирова се сдоби с нови гърди (СНИМКА)

Вече съм голяма, искам да съм като мама: Дъщерята на Цеци Красимирова се сдоби с нови гърди (СНИМКА)

Джудит Георгиева, единствената дъщеря на известната манекенка Цеци Красимирова, последва стъпките на майка си и реши да подобри външния си вид с помощта на пластична операция. На 24-годишна възраст Джудит си постави силиконови импланти в гърдите, увеличавайки размера им с общо 700 кубика, разпределени по 350 във всяка гърда.

Майката на Джудит, Цеци Красимирова, също е известна с корекциите си и е една от първите тунинговани родни красавици. Тя е поставила импланти в гърдите си преди около 20 години. Красавицата има история на връзки с известни личности и мутри, включително първия си съпруг Данчо Георгиев, с когото има бурна връзка, преди да се разделят.

Години по-късно Цеци се омъжи за втория си голям любов, Майкъл Струмейтис, но бракът им в крайна сметка се провали. За разлика от това, първият съпруг на Цеци, Данчо, изглежда е намерил щастие с втората си съпруга и те имат 18-годишен син Йоан. Въпреки че Йоан и Джудит са полубратя и сестри, те не поддържат редовен контакт, вероятно поради разстоянието между тях, тъй като и двамата живеят в София.

Интервенцията на Джудит беше извършена в местна клиника, като майка ѝ избра хирурга, който да извърши процедурата. Въпреки че новите гърди на Джудит са очевидно резултат от пластичната хирургия, те пасват добре на фигурата ѝ. Подобно на майка си, Джудит не крие промените, които е направила в тялото си, и често ги демонстрира в социалните медии.

0 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay