Всичко, което знаем за Алба Баптиста- приятелката на Крис Еванс

Крис Еванс разби сърцата на много жени по света на 10 ноември, когато беше съобщено, че се среща с колежката си Алба Баптиста. Новината беше последвана от снимки на двойката, държащи се за ръце в Ню Йорк, споделени от Page Six.

От доста време има спекулации за връзката им. Наскоро наблюдателни фенове забелязаха, че тиквите на снимка, публикувана от Еванс в Instagram през октомври, са същите като тези на снимки, публикувани от майката на Батиста по-рано през месеца.

След като връзката им вече е официална, феновете искат да знаят повече за жената, която е спечелила сърцето на Крис Еванс.

Докато 41-годишният Евънс е основна фигура в Холивуд, 25-годишната Баптиста е участвала в няколко филма и холивудската ѝ кариера едва започва. Ето какво трябва да знаете за жената, която излиза с най-сексапилния мъж, според списание People:

1. Алба Баптиста говори 5 езика

Всичко, което знаем за Алба Баптиста- приятелката на Крис Евансalba.baptista

Баптиста е израснала в Лисабон, където майка ѝ е преводач. Баща ѝ, инженер, е бразилец, а родителите ѝ са се запознали в Рио де Жанейро, според Uol. Баптиста говори пет езика - португалски, английски, немски, френски и испански. Това се дължи на факта, че семейството ѝ е пътувало много. 

2. Алба Баптиста участва в редица проекти

Всичко, което знаем за Алба Баптиста- приятелката на Крис Евансalba.baptista

Батиста е звезда в Португалия. На 16-годишна възраст тя участва в късометражния филм на Симао Каяте "Маями", който ѝ носи наградата за най-добра актриса на фестивала Ibérico de Ciné, според Vogue. Тя също участва в "Caminhos Magnétykos" на Едгар Пера и "Фатима" на Марко Понтекорво, както и в няколко популярни португалски сериала. През 2020 г. тя изигра главната роля в "Warrior Nun" на Netflix, а вторият сезон на сериала излезе на 10 ноември тази година. 

3. Алба Баптиста обича да пътува

Всичко, което знаем за Алба Баптиста- приятелката на Крис Евансalba.baptista

Баптиста често споделя моменти от своите приключения в Instagram, публикувайки снимки от Мианмар, Амстердам, Бразилия, Куба, Виетнам, Индонезия, Испания и още много други. Според списание People, през 2018 г. тя "извърши много хуманитарна работа в сиропиталище в Камбоджа, като се фокусира върху образованието".

4. Алба Баптиста и Крис Еванс се срещат повече от година

Всичко, което знаем за Алба Баптиста- приятелката на Крис Евансalba.baptista

Според източник на People, двойката е в "сериозна" връзка. "Те се срещат повече от година", казва източникът. "Те са влюбени и Крис никога не е бил по-щастлив. Семейството и приятелите му, всички я обожават."

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay