Георги Тошев призна, че много е искал Натали Трифонова в „Преди обед”

Георги Тошев призна, че много е искал Натали Трифонова в „Преди обед”

Синоптичката на Би Ти Ви Натали Трифонова била първоначално избраният наследник на напусналата водеща на "Преди обед" Деси Стоянова. Твърдението идва от самия творчески продуцент на шоуто, Георги Тошев, който призна в интервю, че отдавна иска да работи с Трифонова. Плановете му обаче бяха осуетени от висшето ръководство на телевизията, което имаше други идеи за блондинката.

Тошев и Трифонова бяха сред първите гости в новото студио на "Тази сутрин" миналия понеделник, отбелязвайки началото на новия сезон на "Преди обед". Продуцентът се пошегува, че новата водеща е до него, но телевизията не му я е дала в последния момент. Той добави, че въпреки желанието на екипа да работи с Трифонова от години, телевизията има "много по-големи планове" за нея, отколкото са неговите.

Изявлението на Тошев потвърждава информацията, която "Уикенд" получи миналия месец, че името на Трифонова е било обсъждано сред възможните наследници на Стоянова. Въпреки това, изглежда, че кариерата на Трифонова в момента е ограничена до представяне на прогнозата за времето и предаването "Cult", докато участието й в "Game On" по Би Ти Ви Екшън е прекратено.

Трифонова демонстрира потенциала си като телевизионна личност по време на участието си в "Dancing Stars" миналата пролет, достигайки финала с подкрепата на публиката. Жоро Тошев подчертава, че държи на Трифонова не само заради външния й вид, но и заради способността й да поддържа зрителския интерес в продължение на години. Въпреки това, решението на телевизията да не я премества в "Before Noon" показва, че те виждат друга стойност в Трифонова в момента.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay