Гуинет Полтроу смята Тейлър Суифт за идеален модел за подражание

Вижте какво споделя актрисата по темата

Гуинет Полтроу смята Тейлър Суифт за идеален модел за подражание

Знаете ли, че 11 октомври е Международният ден на момичетата? У нас той се отблязва само на някои места в страната, докато в САЩ например е много по-известен.

Актрисата Гуинет Полтроу предпочете да отбележи празника, като публикува няколко снимки на своята дъщеричка Епъл в профила си в социалната мрежа Instagram.

На една от снимките 43-годишната Гуинет и дъщеря ѝ позират заедно в слънчево селфи, а на друг кадър гордата майка е щракнала акробатичните способности на момичето, което е на 11 години и има по-малък брат - 9-годишния Моузес.

Гуинет Полтроу смята Тейлър Суифт за идеален модел за подражание

Към снимките Полтроу добавя вдъхновяващо послание: "Днес, на Международния ден на момичетата, окуражавам всички нас да възпитаваме, подкрепяме, обичаме и да даваме сила на всяко момиче в живота ни. Нека имаме силата да им позволим да излязат пред света като такива, каквито са призвани да бъдат. Нека, лишени от всякакъв егоизъм, да им предадем своята мъдрост, която сме имали щастието да съберем през годините.

И най-вече, нека просто се махнем от пътя им, защото следващото поколение е напът на промени всичко. Епъл Мартин, благодаря ти за това, че си моето Момиче номер 1, момичето, което ме вдъхновява да давам най-доброто от себе си през всеки един ден.”

Само преди няколко дни Гуинет разкри, че идол за Епъл в момента е изпълнителката Тейлър Суифт и този факт е голямо облекчение за една майка. "Тейлър е изключително талантливо момиче. Създава своя собствена музика и не се разсъблича на червения килим. Освен това тя е много проницателна бизнесдама, така че това я прави един достоен за подражание модел”, смята Полтроу.

Гуинет Полтроу смята Тейлър Суифт за идеален модел за подражание

Звездата смята, че разликата между нейното поколение и това на дъщеря ѝ е огромна и наистина вярва, че по-младите ще направят значителна промяна в света, защото "тези момичета притежават своя собствена сила".

За още интересни светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay