Тейлър Суифт откровено за звездната вражда с Ники Минаж

Певицата разкрива уроците, които е научила от пререканията с колегата ѝ

Тейлър Суифт откровено за звездната вражда с Ники Минаж

Тейлър Суифт е новата корица на списание NME. Тя най-после нарушава мълчанието си относно враждата с рап звездата Ники Минаж и разкрива кои са важните уроци, които е научила от цялата драма около събитията.

В интервюто изпълнителката говори за огромния успех на първия си поп албум "1989” и за успешното си турне, но най-любопитна се оказва темата за скандала между нея и Ники Минаж.

Двете заровиха томахавката преди повече от месец и внезапно прекратиха споровете. Явно Тейлър е решила, че вече е време да обсъди публично какво точно се е случило и как се е справила със ситуацията. Оказва се, че изпълнителката има да сподели няколко много мъдри слова.

Тейлър не говори по въпроса с голямо удоволствие, но все пак решава да сподели какво е научила от скандалния спор. "Не искам да говоря за това, но вече се научих да изпращам съобщения, когато има някакво недоразумение. Отивам при мениджъра на дадената звезда, взимам ѝ телефонния номер и ѝ пиша съобщение, за да се уточним. Това е много важен урок, който научих през 2015 година.”

Враждата между двете звезди започва през юли тази година, когато Тейлър се почувства засегната от публикация на Ники Минаж в Twitter относно наградите на MTV и категорията, в която Тейлър бе номинирана. Двете си размениха гневни съобщения в социалната мрежа, но в крайна сметка изясниха недоразумението и сега отново са в добри отношения.

Тейлър споделя, че е в отлични отношения и с друга популярна личност, а именно съпругът на Ким Кардашиян - Кание Уест. Тя и рапарът не се разбираха изобщо преди години, но сега певицата разкрива, че са приятели. "Отне ни 6 години, за да бъдем в добри отношения, но сега всичко е чудесно.”

Оказва се, че Тейлър не обича да има неизяснени отношения с хората и държи на професионалните и приятелски взаимоотношения. Още една причина да я харесваме!

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay