Да се срамуваш от супермодел

В света на тийнейджърите всичко е възможно

Да се срамуваш от супермодел

Много хора биха дали мило и драго, за да прекарат поне един ден в компанията на супермодел. Представете си, например, че най-добрата ви приятелка или дори сестра ви носи зашеметяващата титла. А как ще се чувствате, ако майка ви е определяна за една от най-красивите жени в света?

Според нас отговорите са все положителни, но не и според сина на един от най-известните модели Ел Макферсън.

14-годишният Флин се срамувал от майка си и не искал тя да го води на училище. Пред Closer красавицата разказва, че паркирала далеч от сградата, за да не ги вижда никой заедно.

Ние пък се чудим дали проблемът на Флин е наистина супермоделът или просто се опитва да изглежда самостоятелен, като ходи сам на училище?

10 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



4
Не е посочен 02.07.2012|16:01
Точно така, особено момченцата:) Много е сладък!
3
Не е посочен 02.07.2012|16:00
Ахах амалкия явно иска да е самостоятелен и да не го подиграват за майка му, че еизвестна и от там може да има всичко:) браво, истински пич от малък!
2
Не е посочен 02.07.2012|10:59
Супермодел или не, децата в този период вече започват да търсят самостоятелност и независимост, така че е напълно нормално.
1
Не е посочен 02.07.2012|10:20
Флин е все пак на 14 г, тинейджърската възраст е истинско изпитание за нервите и търпението на родителите, така че реакцията му е нормална. Добре че и Ел проявява разбиране към детето.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay