Даниел Петканов е всяка нощ с различна?

Даниел Петканов е всяка нощ с различна?

Минаха две години от развода на Даниел Петканов и Александра Богданска. През това време Лудия репортер работи усилено, за да подобри физическата си форма, изграждайки мускули и намалявайки телесните мазнини. По време на брака им Петканов не изглеждаше в най-добра форма, но след раздялата си направи значителни промени, включително присаждане на коса и ринопластика.

След развода си Петканов се присъедини към уебсайт за запознанства, търсейки неангажиращи връзки. Той излизаше с различни жени, но не търси сериозна връзка. След две години на случайни срещи, сегашното му отношение към връзките може да се е променило. Въпреки че Петканов се снима с различни жени в социалните мрежи, той не разкрива дали някой от тях е негова официална половинка.

Междувременно Богданска започна връзка с младия бизнесмен Мартин Иванов. Тя представи Иванов на сина си Габриел, който изглежда го прие добре. Въпреки предизвикателствата, пред които са изправени като родители, Петканов и Богданска успяват да поддържат комуникационни линии отворени в името на сина си.

Техният първоначален раздор възникна поради обвинения в изневяра, преди да се оженят, но в крайна сметка се ожениха. След брака проблемите продължиха, тъй като Петканов започна да завижда на успеха на Богданска като инфлуенсър. Сега тя е една от най-популярните родни инфлуенсърки с половин милион последователи в Instagram, докато влиятелността на Петканов не може да се сравнява с нейната.

В опит да докаже своята стойност, Петканов се зае с трейдинг - търговия на финансовите пазари с валути, акции, стоки и индекси. Той започна да се облича по-официално, за да се мотивира в новото си бизнес начинание. Оттогава той споделя в социалните медии за усилията си да стане успешен трейдър.

По време на брака си Богданска постоянно критикуваше Петканов за доходите му. Сега той е решен да й покаже, че може да бъде успешен, като същевременно поддържа отлична физическа форма.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay