На Френската ривиера или в градината с доматите: Къде предпочита да си почива Гала?

На Френската ривиера или в градината с доматите: Къде предпочита да си почива Гала?

Гала е известна със страстта си към пътуванията и любовта към природата. През годините тя е открила две места, които заемат специално място в сърцето ѝ - блясъкът на Френската Ривиера и спокойствието на нейната вила, разположена край живописния язовир Искър.

Любовта на Гала към Френската Ривиера може да бъде проследена назад до многобройните ѝ посещения там. Този известен крайбрежен регион, разположен по югоизточния бряг на Франция, е известен със своите спиращи дъха пейзажи, изискани ресторанти и бляскави събития. Гала често споделя снимки от пътуванията си до Ривиерата в социалните медии, показвайки нейните красиви плажове, очарователни градове и оживени улични пазари. Един от любимите й градове е Вилфранш сюр Мер, известен със своите луксозни хотели, бутици и крайбрежни заведения. Тук Гала може да бъде видяна да се наслаждава на освежаващи напитки, да изследва калдъръмените улички и да препоръчва местни забележителности на своите последователи.

Въпреки че обожава чара на Френската Ривиера, Гала намира утеха и в своето убежище край язовир Искър. Вилата ѝ предлага спокойна атмосфера, заобиколена от тучни градини и вековни дървета. Това е място, където тя може напълно да се отпусне и да се свърже с природата. Една от основните й дейности във вилата е градинарството, където тя се гордее с поддържането на разнообразна зеленчукова градина. Гала често споделя снимки на своите био домати, краставици и билки, които растат в перфектно състояние благодарение на нейните грижи.

Освен градинарството, Гала също обича да се разхожда боса по моравата си, да пие сутрешното си кафе, докато гледа водата и да се наслаждава на тишината и спокойствието на района. Вилата служи и като място за събиране с приятели, където те могат да се отпуснат, да се смеят и да създадат незабравими спомени.

Като цяло и Френската Ривиера, и вилата край язовир Искър предлагат на Гала различни видове почивка, позволявайки й да балансира елегантността и блясъка с простотата и спокойствието. Независимо дали се наслаждава на слънцето на красивия френски бряг или се радва на тихите моменти във вилата си, Гала определено знае как да се възползва максимално от двете дестинации.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay