Дженифър Лопес: Какви са предизвикателствата пред една работеща майка?

Ето какво очаква звездата през 2016 година!

Дженифър Лопес: Какви са предизвикателствата пред една работеща майка?

Новата година ще бъде доста ангажирана за Дженифър Лопес и няма да е изненадващо, ако тя се окаже най-заетата звездна мама за 2016 година. Лопес краси корицата на новото издание на списание InStyle, а в интервюто си за него споделя, че ѝ предстои една доста вълнуваща, но и много натоварена година.

46-годишната актриса и певица ще бъде съдия в новия сезон на музикалния риалити формат American Idol, ще участва в сериала Shades of Blue и на всичкото отгоре ще изнесе над 20 концерта като част от шоути си в Лас Вегас.

И всичко това - като допълнение към главната ѝ житейска роля - да бъде майка на 7-годишните близнаци Макс и Ема. Тя се справя с всичко това и изглежда повече от перфектно!

В интервюто си Дженифър говори за крехкия баланс между кариера и семеен живот.

"Аз съм много заета и децата ми го знаят. Те разбират също, че е много важно да се наспивам и винаги пазят тишина, когато си поспивам до късно. Знаят, че понякога работя и през нощта, ние сме екип и винаги се подкрепяме.”


Дженифър Лопес: Какви са предизвикателствата пред една работеща майка?

Звездата разкрива, че майчинството я е променило и я е направило много по-отговорна и то не само спрямо децата. "Майчинството те прави по-силна, но и по-крехка. Аз станах по-внимателна и грижовна не само към децата си, но и към самата себе си, а това е много важно.”

Лопес споделя още, че Макс и Ема ходят навсякъде с нея, а майка ѝ и сестра ѝ помагат страшно много в отглеждането на децата. Тя разкрива, че с близнаците се чуват постоянно по телефона, а когато се прибере късно и те вече спят, тя се снима до леглата им, за да разберат на сутринта, че е била при тях.

Звездата споделя и любопитни факти около новия сериал Shades of Blue, в който ще участва с главна роля. Той е полицейска драма, в която Лопес ще изиграе ролята на Харли Сантос - детектив и майка, отраснала в Бронкс, която е принудена да съдейства на ФБР за залавянето на собствения си шеф, който крие опасни тайни. Сериалът тръгва по американските телевизии от 7 януари.

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay