Джъстин Тимбърлейк за невероятната радост да бъдеш баща

Чаровният изпълнител обожава сина си

Джъстин Тимбърлейк за невероятната радост да бъдеш баща

Джъстин изглежда така, сякаш е постигнал всичко - има успешна музикална, филмова и бизнес кариера. Въпреки това той споделя, че най-невероятното и радостно нещо, което му се е случвало досега, е появата на сина му. Той разкри своите най-съкровени бащински чувства в американското предаване The Tonight Show.

Синът на Тимбърлейк носи името Сайлъс и се роди през април тази година, но става ясно, че певецът веднага е взел присърце отговорната роля в живота на своето дете.

Пред водещия Джими Фалън, актьорът сподели следното: "Това е най-удивителното и прекрасно нещо, което може да се случи на един човек.” Изпълнителят разкри още, че синът му вече е казал първата си думичка и тя съвсем закономерно е "татко”.

Джъстин дори беше подготвил умилителни семейни снимки, за да покаже с гордост малкия си син. На един от кадрите се вижда прекрасната му съпруга - ослепителната красавица Джесика Бийл, прегърнала сина им. Другият кадър е на самия татко и неговото малко съкровище, усмихнати и готови за подвизи.

Джъстин Тимбърлейк за невероятната радост да бъдеш баща

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

3 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay