Диляна Попова не би правила с*кс за пари

Диляна Попова не би правила с*кс за пари

Актрисата Диляна Попова, известна още като манекенка, модел, дизайнер, инфлуенсър и актриса, ще добави още една титла към името си, когато стане водеща в първия сезон на "Островът на 100-те гривни". От есента зрителите ще видят красивата българка в нова светлина, докато тя си сътрудничи с Александър Сано през цялото време, за да ръководи приключенския формат.

Снимките за риалитито вече са в ход, като местоположението за момента се пази в пълна тайна. Очаква се bTV да излъчи първото издание на световния феномен през септември, представяйки на зрителите Диляна Попова и Александър Сано като водещи. Като двойка, която наскоро се появи на българската сцена, тяхната динамика вероятно ще добави допълнителен елемент на интрига към шоуто.

В "Островът на 100-те гривни" 30 участници ще се впуснат в приключението, придружени от Диляна Попова и Александър Сано през цялото време. Дуото ще насочва участниците през различните етапи на състезанието, като гарантира, че зрителите ще станат свидетели на най-вълнуващите и емоционални моменти по пътя им към голямата награда от 300 000 лева.

Докато очакваме премиерата на "Островът на 100-те гривни" през септември, няма съмнение, че Диляна Попова и Александър Сано ще направят страхотно дуо като водещи. Тяхната харизма, съчетана с вълнението от новото приключение, със сигурност ще привлече зрителите и ще превърне шоуто в хит. Междувременно, за феновете на Александър Сано, това ще бъде възможност да го видят в различна роля, демонстрирайки неговия диапазон както като актьор, така и като водещ.

Диляна Попова е родена преди почти 43 години в град Гулянци, на 3 км от Дунава. Там живее до 8 клас, след което се премества в Плевен, където завършва Техникум по облекло. След това завършва и Моден дизайн в Нов български университет в София. Кариерата й на модел започва благодарение на сестра и Елиза, която изпраща нейни снимки в модна агенция "Ексграунд" Снимала се е за много списания, участвала е в ревюта на много дизайнери, в реклами и видеоклипове. На 19 г. започва да се труди като модел. Работила е в куп държави в Европа и Азия.

Най-много ѝ харесва да се снима в реклами, а най-малко обича да дефилира в ревюта. Предпочита да се снима, защото не може да ходи на токчета. Диляна споделя, че първото и гадже е от Гулянци, с него в ходила 6-7 години и именно той я е направил жена. Първият секс се случил в апартамент на техни приятели, на неутрален терен. "Аз имах няколко първи пъти, защото малко по-трудно стана при мен – болеше ме много... Имаше няколко опита с него, докато се получи", откровеничи преди време манекенката.

Тя споделя още, че няма нищо против да прави секс на доста необичайни места – върху пералня, в пещера, в кухня, на строеж, Първоначално Диляна стана известна като моделка и манекенка, след това доби популярност и като гадже на Дичо от Д2, с когото бяха заедно 5 години.

"Тя много пътуваше, постоянно я нямаше", казва солистът на Д2 като причина за раздялата им.

А както е казал народът – далеч от очите, далеч от сърцето. Въпреки това той твърди, че е запазил приятелските си отношения с ексдамите на сърцето си, сред които и Диляна. Така твърди днес Дичо, но след раздялата им синеоката красавица пък сподели, че си е тръгнала от певеца, защото той имал мераци за групов секс. "Обидих се, скарахме се и в крайна сметка аз предпочетох да се махна от него", призна преди доста години Попова.

След Дичо синеоката красавица решава да сложи край и на манекенската си кариера. Това се случва. през 2008 г., когато е на поредното си моделско "турне". Омръзва ѝ да скита с куфар в ръка по летища и хотели, писва ѝ с кастингите, с чувството да си далеч от дома, и решава да обърне нова страница. През 2010 г. се снима за българското издание на "Плейбой" и е момиче на корицата на броя му за месец октомври. После идва идеята да стане дизайнер и да шие дрехи. Ателието й просъществува по-малко от 2 години и фалира.

През това време красавицата завърта главата на не един и двама красиви, известни и богати мъже, и се насочва към актьорската професия. Автомобилният състезател Георги Тонев, издирваният от Интерпол Христофорос Аманатидис – Таки, актьорите Фахрадин Фахрадинов и Асен Блатечки, са само част от мъжете в живота на моделката от Гулянци. С Блатечки до последно отричаха връзката си, дори и когато манекенката вече беше бременна със сина им Борил. Двамата се събираха и разделяха на няколко пъти, като преди няколко години окончателно сложиха край на връзката си.

Синеочката се кълне, че противно на клюките по неин адрес никога не е спала с мъже за пари.

"Никога не бих спала с някого за пари, престиж или за да ме уреди някъде", категорична е водещата на "Островът на 100-те гривни". Признаваобаче, че не вярва в разни остарели понятия, обещанието пред олтара, че някой ще обича другия до края на живота им. Ако той го изрече и иска да е искрен и честен, трябва да се лиши от много неща в живота си занапред, а ако само го произнесе като задължение, наистина ще е лъжа.

Бившата половинка на Блатечки твърди, че никой не знае какво му готви съдбата, с какви изненади ще се сблъска занапред, затова е и против онова обвързване, което е за "цял живот". Самият живот според нея бил една дълга улица с много пресечки и никога не знаеш на коя от тях ще срещнеш по-истинския и по-хубавия и ще се влюбиш. Впрочем такова животно като любов няма, стига до крайност моделката. Наречена е така от приличие, а всъщност е сексуално привличане.

"На първо място в живота е сексът, а не любовта и това не е моя фраза, казали са го много други преди мен", откровеничи Диляна.

Романтиците сигурно няма да я разберат, но тя отстоява мнението си и досега връзките й не са я водили към олтара, където самата тя не желае да отиде. Всяка връзка е предпоследна, смята бившата манекенка, която днес е щастлива с бизнесмена милионер Лъчезар Захариев.

Диляна и Лъчезар се запознаха, след като актрисата се раздели с бащата на сина си – Асен Блатечки и известно време бе в депресия. Човекът, спечелил доверието на красавицата, е един от най-известните ресторантьори у нас, който години наред управляваше любим на нощните купонджии плажен бар на къмпинг "Градина". Освен това Лъчезар Захариев е и в управата на Българската асоциация на заведенията и е чест коментатор в телевизиите по въпросите за ресторантьорския бранш. Разбира се, ресторантьорът има и стабилни финанси.

Проститутка, момиче на повикване, развратна мръсница...

Такива са, общо взето, ролите, които Диляна Попова е играла в киното.

В "Стъклен дом" е била елитна проститутка в Италия, в "Love.net" беше момиче, което можеш да си поръчаш за секс от сайт за запознанства.

В "Революция Z", "Завръщане" и "Завръщане 2" брюнетката също не блести с кой знае какви роли.

В "Островът" ще видим дали тя ще успее да се справи с новата си роля на водеща и дали ще е успешна конкуренция на Ралица Паскалева – водещата на "Игри на волята". Снимките на "Островът" вече започнаха във Филипините.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay