Дрю Баримор: “Водех най-странния живот на света!”

Актрисата говори открито за миналото си и семейния живот

Дрю Баримор: “Водех най-странния живот на света!”

Сладката Дрю Баримор е на корицата на новия брой на списание People, а между страниците му има едно много искрено интервю, в което звездата говори за тежкото си детство, грешките на израстването и предизивикателствата на майчинството.

Дрю говори за уроците, които е научила вследствие на проблемното си детство и за факта, че най-сетне е открила щастливия край на своята приказка. Тя споделя, че иска нормално детство за децата си, защото самата тя не е имала такова. Актрисата разкрива, че гледа да прекарва максимално много време с дъщерите си и любимото им занимание е готвенето.

Баримор е свикнала да се справя сама с живота, след като става филмова звезда едва на 7-годишна възраст с участието си в лентата "Извънземното” (E.T., The Extra-Terrestrial). Този свой период актрисата определя като доста странен. "Водех най-странния живот на света!”. Дрю започва да употребява алкохол на изключително крехка възраст, на 12 години попада в клиника за възстановяване, а живее сама от 15-годишна.

В новата си книга "Wildflower”, актрисата говори за малко известни моменти от нейния иначе толкова публичен живот. "Хората ме познават като личност, която не е никак скучна. Казват ми, че животът ми е бил тъжен, но аз не мисля така. Смятам, че животът ми е невероятен.”

Баримор споделя, че е написала книгата за дъщерите си Олив и Франки, а съпругът й, Уил Копелман, е бил нейният главен помощник. "Когато родих много хора ме питаха какво ще им разкажа за миналото си. Смятаха, че трябва да се срамувам от себе си и от миналото, но това е лудост. Децата ми ще знаят, че не съм светица. Единственото, което искам е да бъда възможно най-добър родител.”

За актрисата това означава да прекарва възможно най-много време с дъщерите си и те да бъдат нейният най-главен приоритет. "За мен децата идват на първо място. Те са преди кариерата и дори преди съпруга ми. Обожаваме ролите на майка и баща, които имаме.”

"Всички знаят, че съм голям работохолик, но нищо не може да измести децата. Вече знам, че е физически невъзможно да направи всичко, което искаш и за това не се пришпорвам твърде много.”

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay