Емрах и синът на Митьо Очите се правят на биячи по морето

Емрах и синът на Митьо Очите се правят на биячи по морето

Емрах Стораро, известен изпълнител и син на Тони Стораро, беше забелязан да купонясва с Димитър Желязков-младши, син на известния криминален бос Митьо Очите. Двамата млади мъже, и двамата част от светския елит, бяха видени да позират за снимка, показваща техните напомпани мускули и юмруци. Снимката беше споделена в социалните мрежи, където събра множество харесвания и коментари.

Димитър Желязков-младши, който наскоро завърши образованието си, наскоро направи сензация с екстравагантната си абитуриентска вечер, на която демонстрира луксозно ламборджини за 600 000 лева. Емрах, от друга страна, е запален по бързите автомобили и не крие любовта си към скъпите спортни коли. Той сподели видеоклип в социалните медии, показващ как шофира своето BMW M5 Competition с впечатляващите 900 конски сили по улиците на курортния град.

Въпреки любовта си към високите скорости, Емрах настоява, че винаги спазва ограниченията на скоростта и не застрашава безопасността на другите шофьори. Въпреки това, наскоро той се забърка в противоречия, след като публикува снимка, на която се вижда как държи газов пистолет в заведение. Според запознати с въпроса, подобно поведение на обществени места може да доведе до глоби.

Емрах често е виждан в компанията на брат си Фики, други известни наследници и сина на бизнесмена Йордан Динев, Митко, който наскоро започна да се занимава с ММА бойни спортове. Групата често посещава фитнес зали, където тренира бокс и вдигане на тежести, а през нощта се наслаждава на нощния живот в местните клубове, където Емрах понякога се присъединява към Фики на сцената.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay