Разделени ли са Сано и Нели Атанасова? (СНИМКИ)

Разделени ли са Сано и Нели Атанасова? (СНИМКИ)

Актьорите Нели Атанасова и Александър Сано вече не са заедно, твърдят източници на Intrigi.bg. Твърди се, че двойката е преживяла трудни времена и живее отделно от няколко месеца. Слухът придоби достоверност, след като бяха публикувани снимки на Сано с модела Диляна Попова, с която той ще участва в риалити шоуто "Островът на 100-те гривни".

Източници, близки до Сано, споменават, че от известно време Нели и Александър не са присъствали заедно на обществени събития. Освен това се говори, че проблемите във връзката им не са били повлияни от участието му в телевизионното предаване.

Разделени ли са Сано и Нели Атанасова? (СНИМКИ)

Появиха се спекулации, че между Сано и Попова може да има романтична връзка, тъй като бяха споделени снимки от филипинската джунгла, където двамата изглеждат много близки. Въпреки че тези изображения предизвикаха значителен интерес в социалните медии, самата Нели не коментира публично снимките. Според нейните приятели тя се е отдръпнала емоционално и новината за потенциалната връзка между Сано и Попова само е засилила решението й да се разделят.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay