Жените в живота на принц Уилям преди Кейт

Принц Уилям и Кейт Мидълтън се ожениха още през 2011 г., когато и двамата бяха на 29. Но те всъщност са се запознали около десетилетие по-рано, когато и двамата били студенти в университета Сейнт Андрюс. Започват да излизат през 2003 г. Години наред двамата се събират и разделят, докато през 2007 г. не установяват, че наистина ще бъдат заедно. Три години по-късно се сгодяват. След сватбата им през 2011 година, те увеличиха семейството си с три деца: принц Джордж, роден през 2013 г., Шарлот, родена през 2015 г. и принц Луис, който се появи през 2018 г.

Преди да се събере с Кейт, принц Уилям естествено е излизал и с други жени. Някои от тях дори присъстваха на кралската сватба през 2011 година. На 17 декември Уилям дори присъства на сватбата на една от бившите си, Роуз Фаркуар, когато тя каза "Да" на новия си съпруг Джордж Гемел.

Ето кои са жените в живота на Уилям преди появата на Кейт:

Давина Дъкуърт-Чад

Уилям е излизал с Давина в края на 90-те, много преди Кейт изобщо да се появи в картинката. Според E!, двамата дори отиват на круиз в Егейско море през 1999 г. За съжаление това не било достатъчно, за да потръгнат нещата, но двамата останали приятели и Давина дори получила покана за кралската сватба през 2011 г. Друг забавен факт: Давина и Уилям са технически роднини. Майка ѝ е била втора братовчедка на принцеса Даяна, което прави Давина и Уилям трети братовчеди.

Арабела Мъсгрейв

Арабела и Уилям излизат за кратко през 2001 г., след като се срещат на парти. Романсът им се разваля, след като Уилям заминава, за да учи в университета Сейнт Андрюс в Шотландия. Двамата се съгласили да не поддържат връзка от разстояние. Арабела била поканена на сватбата на Кейт и Уилям. 

Роуз Фаркуар

Въпреки че са приятели от детството, Уилям и Роуз започват да се срещат чак в колежа. Според E!, Роуз е първата сериозна приятелка на Уилям и те остават приятели и до днес. Ако името ѝ ви звучи познато, то е защото е дъщеря на капитан Иън Фаркуар. На 17 декември 2022 г. Уилям присъства на сватбата на Роуз с Джордж Гемел.

Джека Крейг

Връзката на Джека и Уилям е една от най-сложните в списъка. Уилям се е запознал с Джека през 2000 г. Той отседнал в ранчо в Кения, собственост на родителите на Джека по това време, а бившата двойка дори прави "мним годеж". Говореше се също, че Джека е причината за раздялата на Кейт и Уилям през 2007 г. заради чувствата му към нея, но въпреки това той избрал Кейт.

Крейг се омъжила за Джонатан Бейли през 2016 г., а принц Уилям беше сред гостите.

Оливия Хънт

Оливия беше последната официална приятелка на Уилям преди Кейт да се появи. Двамата излизат в колежа, но това се променило в момента, в който Уилям видял Кейт на благотворително модно ревю. За щастие на Уилям, Оливия разбрала, че сърцето му не ѝ принадлежи. Твърди се, че тя е в приятелски отношения с Уилям и Кейт.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay