Животът на Мария Силвестър претърпя коренна промяна: Ето каква...

Животът на Мария Силвестър претърпя коренна промяна: Ето каква...

Животът на Мария Силвестър претърпява дълбока трансформация, когато започва да работи върху телевизионното предаване "Бригада Нов дом". Чрез взаимодействието си с хора в затруднено положение тя научава значението на съпричастността, емпатията и отварянето на сърцето не само за другите, но и за себе си. Тази нова перспектива кара водещата да преоцени своите ценности и да направи значителни промени в житейския си път.

В края на предаването Мария осъзнава, че трябва да завърши висшето си образование по психология, което е оставила недовършено преди години. Тя вярва, че като получи официално обучение в тази област, ще може по-ефективно да разбира и помага на хората, с които се среща в шоуто. Като продължава да се развива лично и професионално, Мария Силвестър остава отдадена на мисията си да докосва животи чрез своята работа и да способства за положителна промяна в света.

"Преживяването "Бригада нов дом" е философско преживяване. То не само помага на хората, но в крайна сметка промени и моята представа за света", разкри наскоро Силвестър.

"Бригада нов дом" ме научи на много. Много ме заземи и ме накара да се вгледам вътре в себе си и да си преподредя ценностите за това какво наистина е най-важно за живота", казва тя.

"Завърнах се да уча психология просто защото има нещо незавършено в миналото ми. Явно съм в такъв етап от живота ми, в който отварям и затварям нови врати", допълва водещата.


 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay