Заровиха томахавката: Виктория и Христиана вече са приятелки?

Заровиха томахавката: Виктория и Христиана вече са приятелки?

Двете участнички от третия сезон на "Ергенът", които първоначално не можеха да се понасят една друга, Виктория Асенова и Христиана Манова, изненадаха мнозина, като разкриха нововъзникналото си приятелство в социалните мрежи. След като се сблъскаха с жестоки конфликти и обиди по време на шоуто, двете жени изглежда са оставили различията си настрана и сега се държат като първи приятелки.

Въпреки че Виктория беше наречена с обидния прякор "Цър Пър" от Христиана по време на първия вечерен коктейл, което я преследва и до днес, двете изглежда са загърбили миналото и сега демонстрират подкрепа една към друга. Тяхното приятелство предизвика смесени реакции сред зрителите, като някои предполагат, че това е просто опит да поддържат своята "измислена слава" извън шоуто.

Много потребители в социалните мрежи критикуваха Виктория и Христиана, че се преструват на близки, след като са си разменили толкова грозни обиди по време на предаването. Някои твърдят, че истинското им приятелство е съмнително и вероятно е мотивирано от желанието им да останат в центъра на вниманието за възможно най-дълго време.

"Е, днес стана ясно, че най-върлите врагове не само не се мразят повече, ами и си хортуват като първи дружки. Те реално показаха добро приятелство в нета – ще рече човек, че са заедно от детската градина... Хайде бе, приятелки, дръжки! Такива гадни обиди си разменяха, на Викито прякорът ще й остане десет години занапред, най-малко, а сега се правят, че се обичат. Няма такова лицемерие, а най-тъпото е, че го правят, за да си поддържат измислената "слава" барем още две седмици. Защото всички знаем, че свърши ли предаването, са бита карта", коментира един потребител в интернет.

Други обаче приветстваха новата дружба между Виктория и Христиана, заявявайки, че хората имат способността да израснат и да преодолеят различията си. Те вярват, че истинското приятелство може да възникне дори на най-неочаквани места, като риалити телевизионно шоу.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay