Кайли Дженър като надуваема кукла за корицата на Paper Magazine

Най-малката сестра на Ким Кардашиян отново провокира света

Кайли Дженър като надуваема кукла за корицата на Paper Magazine

Най-малката дъщеря на Крис Дженър отново предизвика шум около себе си. Този път с появата си на корицата на Paper Magazine през април. Кайли Дженър неведнъж е изгрявала на кориците на списания, като всеки път успява да предизвика редица коментари.

Този път тя ще блесне за изданието, което преди малко повече от година "счупи интернет” с небезизвестната ѝ сестра Ким Кардашиян, която позира без дрехи.

За тази фотосесия Кайли Дженър влиза в образа на кукла. С уголемени очи и устни и буквално пластмасова розова коса, младата звезда е изборът на редакторите за темата през месец април.

Темата носи името "Младостта”. Екипът на списанието споделя: "Не успяхме да се сетим за никой по-добър от Кайли за априлския брой. От 9-годишна тя израсна пред очите на света, който я гледа на малкия екран.”

Кайли Дженър като надуваема кукла за корицата на Paper Magazine

Освен с постоянните клюки около връзката ѝ с рапъра Тайга, поставянето на филъри в устните, постоянно променящият се цвят на косата, Кайли Дженър може да се похвали със собствена, изключително успешна марка козметика, дизайнерска линия за дрехи и аксесоари заедно с по-голяма си сестра Кендъл Дженър, мобилно приложение, видео игра и няколко страхотни договора с гиганти като Puma и Sinful Colors.

Само на 18 години, най-малката сестра от клана Кардашиян-Дженър, изобщо не си губи времето. Тя гони кариера на бизнес дама наравно със статуса си на онлайн знаменитост и риалити звезда.

Кайли Дженър като надуваема кукла за корицата на Paper Magazine

Ако статията ви е харесала, станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay