Камелия отрече новата ѝ песен да е вдъхновена от тази на Галена

Камелия отрече новата ѝ песен да е вдъхновена от тази на Галена

Новият сингъл на Камелия "Tопа на Европа" не е вдъхновен от хита на Галена "Еуфория", според самата певица. Тя коментира сравненията между двете песни пред "България Днес", заявявайки, че ако има някакви прилики, те вероятно се дължат на споделения музикален стил в жанра на балканската музика.

Камелия и нейният съпруг Цветин са категорични, че въпреки външното сходство, техните песни са различни. Те подчертават, че имат 25-годишен опит в музикалната индустрия и могат да направят разлика между две произведения.

"Tопа на Европа" е написана специално за Камелия от известен гръцки композитор и включва само български изпълнители както в записа на песента, така и във видеоклипа. Нито един от двамата не е получил обратна връзка относно предполагаемите прилики между тяхната песен и тази на Галена, но ако имаше такива, със сигурност биха го знаели предвид близките си отношения в индустрията.

Докато някои слушатели може да намерят прилики между двата хита, Камелия и Цветин са уверени, че техните индивидуални стилове и уникалния гласо на Камелия допринасят за отличителния характер на всяка песен.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay