"Ресио е бонбон": Джорди Санчес говори за сезон 15 на "Новите съседи"

"Ресио е бонбон": Джорди Санчес говори за сезон 15 на "Новите съседи"

Джорди Санчес се похвали, че е изкарал прекрасно лято, въпреки че е прекарал голяма част от него в работа. Преди две седмици той завърши снимките на 15-ия сезон на "Новите съседи" - сериалът, в който той играе един от главните герои повече от десетилетие и в който всяка година той подновява договора си като Антонио Ресио.

Актьорът споделя, че е посветил тези месеци на това да се наслаждава на работата си. Докато в предишни случаи той трябвало да съчетава снимките на сериала с много други проекти едновременно, тази година той реши да каже "да" само на "Новите съседи".

"Този ​​път наистина ми хареса да снимам, не искам да направя всичко. Освен това се наслаждавах на поредицата, колегите, много съм щастлив", казва екранният търговец на едро.

Истината е, че 15 дни след приключване на снимките той трябваше да се свърже отново с работата, за да промотира "I Hate Summer", новият филм на Telecinco Cinema, който излезе по кината миналия петък и който несъмнено е позициониран като комедията на сезона.

Запитан какво означава за него да продължи да играе Антонио Ресио, той бе красноречив: "Той е сладък герой". Освен това той каза, че снимките са минали много добре: "Много сме щастливи. Актьорите достигнаха точка на зрялост и много се наслаждаваме. Сценаристите, не знам как го правят, но все още поддържат страхотно ниво и все още ни карат да се смеем", споделя Джорди.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay