Кендал Дженър на екзотична почивка на Хаваите

Кендал Дженър на екзотична почивка на Хаваите

Като всеки опитен инфлуенсър, Кендъл Дженър документира изчерпателно своята ваканция на Хаваите. Не може да си позволи да ни остави без информация за това къде е била и какво е правила.

И като всяка Кардашиян-Дженър, моделът предизвика фурор в мрежата и привлече милиони коментари към себе си. Може би това е търсен ефект, за да отвлече малко внимание от по-голямата сестра Клои Кардашян, след изненадващите новини за второто бебе от нейния бивш мъж Тристан Томпсън.

Във карусел пост от ваканционни снимки и видеоклипове, които тя публикува вчера, Дженър сподели клип, на който излиза от океана с може би вече бившия си приятел Девин Букър. Това не е първият път, когато бившата двойка е забелязана заедно, откакто новината за раздялата им избухна миналия месец. Двамата бяха заедно в къщата на Малибу в Сохо и в магазин за алкохол в Хамптън.

Кендал Дженър на екзотична почивка на Хаваите

Дженър сподели и множество селфита по бански, както в розово на цветя и в класическо черно.

Но нека да обърнем внимание на това, което наистина ни интересува!

Има реален шанс Букър и Дженър да са отново заедно. Когато избухна новината за раздялата им, източници издадоха пред множество издания, че това може да не е постоянна раздяла.

Неизвестен източник разказва пред E! че през юни Дженър поиска от Букър пространство и време отделно. Оттогава поддържат връзка и се грижат един за друг. Този източник добавя, че двамата наистина искат да се съберат отново, но за момента са разменени.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay