Клои Кардашян очаква второто си дете чрез сурогатна майка

Клои Кардашян очаква второто си дете чрез сурогатна майка

Клои Кардашиян очаква второто си дете! TMZ бяха първите, които съобщиха новината - Клои се готви да посрещне бебе чрез сурогатна майка. Докато един източник казва, че раждането ще се случи до дни, друг твърди, че бебето вече е родено.

Представителят на Клои публикува изявление в сряда вечерта, казвайки, че Tru ще има братче или сестриче, което е заченато през ноември. Клои изрази своята безкрайна благодарност към сурогатната майка за тази "благословия".

"Бихме искали да помолим за доброта и уединение, за да може Клои да се съсредоточи върху семейството си.", обърна се към почитателите той.

Не е ясно дали Тристан и Клои в момента имат връзка, но източници твърдят, че Клои е в ранен етап на връзка с частен инвеститор. Американски медии твърдят, че тя е щастлива в новата връзка и че Тристан ревнува. Според тях Клои е продължила напред и е щастлива в новата си връзка, която тепърва е започнала.

Тристан не би искал нищо повече от това да се върне при Клои, но изглежда, че на този етап това няма как да се случи. Той е правил многократни опити да си я върне, но тя е категорична, че нещата между тях са приключили окончателно. Те ще поддържат връзка единствено заради детето.

Двамата се радзелиха, след като стана ясно, че Тристан е изневерил на Клои с друга жена, от която има дете.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay