Ким Кардашиян прекали с тена

Ким споделя интересни снимки в Twitter

Ким Кардашиян неведнъж е подчертавала, че е голяма почитателка на изкуствения тен. Този път обаче риалити звездата прекали със загара.

31-годишната светска лъвица се появи на представянето на новата модна колекция на сестрите Кардашиян за Sears в Илинойс, САЩ, доста попрепечена.

За появата си Ким бе избрала рокля в оранж, обувки на висок ток в неутрален цвят и голяма чанта в тон с тях. Акцентът е дебела златна верижка по нежната ѝ шия.

Въпреки че тоалетът подчертава знойните форми на Ким, очертанията му се сливат с тена на риалити звездата. Постигнатата визия е на морков.

Явно и самата Ким е съзряла хумористичния момент в цялата си поява на събитието, тъй като сподели свои забавни снимки в Twitter. На представянето на колекцията я придружават сестра ѝ Клоуи и майка ѝ Крис, тъй като сестра ѝ Кортни е бременна с второто си дете.

Към фотографските излияния в социалната мрежа се присъединява и 56-годишната мама Крис, която споделя снимка на Ким, докато спи. Поне знаем, че риалити амбицията не прекарва всяка вечер с Кание Уест.

14 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



4
Не е посочен 23.04.2012|13:46
най ми харесва на първата снимка. така много ѝ отива :)
3
Не е посочен 23.04.2012|09:35
малко в повече ми идва Ким последно време
2
Не е посочен 21.04.2012|20:03
Мен пък не ми изглежда прекален, поне не на тази снимка?
1
Не е посочен 21.04.2012|19:07
Много добре и стои този тен обаче.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay