Линдзи Лоън с гадже руснак и нов филмов проект

Актрисата има връзка с богат руски наследник

Линдзи Лоън с гадже руснак и нов филмов проект

Линдзи Лоън има нов приятел и той не е от къде да е, а от Русия! 29-годишната звезда се среща с 22-годишния Игор Тарабасов, богат наследник, идващ от фамилия на руски бизнесмени. Двамата са заедно от около 6 месеца и източници, близки до тях, твърдят, че са станали доста близки.

Актрисата разпали слухове за новата си връзка преди, когато наскоро сподели доста пикантна снимка в социалните мрежи. На нея мъж с красива усмивка, който е гол до кръста и показва доста добре изваяно тяло.

Линдзи е написала под мистериозната черно-бяла снимка: "Обичам го!”. Магнатът на недвижимите имоти се появи и няколко седмици по-рано в профила на Лоън, когато тя сподели кадър, на който се вижда как Тарабасов се е облегнал на рамото й и двамата изглеждат близки.

Линдзи Лоън с гадже руснак и нов филмов проект

Тарабасов живее и работи в Лондон, а за постоянното местонахождение на Линдзи не се знае много, тъй като тя избягваше светлините на прожекторите откакто изтече пробацията й за каране в нетрезво състояние през май 2015 година.

Сега Линдзи се опитва да започне на чисто, свободна от съдебните дела и с нова любов. Тя се завръща и на големия екран след няколко години далеч от него. Лентата ще носи името "The Shadow Within” и ще бъде готова до края на годината. Преди няколко месеца самата актриса сподели в социалните мрежи, че е страшно развълнувана да бъде отново на снимачната площадка.

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay