Маги Томова отново попиля Алек и майка му: Няма да повярвате какво каза!

Маги Томова отново попиля Алек и майка му: Няма да повярвате какво каза!

Финалът на "Ергенът" 3 мина отдавна, но феновете още са бесни. Какво остава тогава за двете финалистки, които бяха подложени на грандиозн унижение от страна на Алек Младенов. И докато се говори, че Надежда би му дала тори шанс, то Маги е категорична, че никога няма да му прости. Мадии пишат, че тя не просто му е ядосана, а го презира от сърце.

В ново интервю, Магдалена заяви, че Алек е студен, зъл и едва ли не социопат, който не се вълнува от чувствата на околните. Тя споделя, че все още гледа изявите му, като има усещането, че пред нея седи някакъв зъл двойник на онзи Алек, който я заблуждавал месеци наред, че я обича и обожава.

"И има наглостта да отрича това в ефир?! Потресена и отвратена съм от този човек, който дори не е мъж. Който се подигра не само с мен, но и с всички останали момичета, а после се лепна за полата на майка си. Впрочем тя също е зла вещица и лицемерка, защото докато траеше срещата ни, с нищо не показа, че не ме одобрява - напротив. Чудя се как има такива хора и с каква лекота заспиват нощем, знаейки, че са едно нищо, кръгла нула", бясна е Маги Томова.

9 4
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay