Малката френска сватба на Бранджелина

Освен малка и френска обаче, тя е и непотвърдена

Голямата светска "новина" днес e свързана с предполагаемата малка френска сватба, която Брад Пит и Анджелина Джоли ще вдигат този уикенд. Припомняме, че те се сгодиха през април и обявиха, че планират бракосъчетанието им да се състои в пределите на частния им замък в Южна Франция. Твърди се, че в градините му дори има параклис, подходящ за целта.

В момента се разпространяват слухове, че близки и приятели на двойката са започнали да пристигат в живописното имение и се готвят за голямо празненство.

"Брад долетя първи, за да наблюдава приготовленията, но вече всички са тук" - твърди източник, уж близък до двойката. - "Казват, че събитието е за Джейн и Бил (майката и бащата на Брад имат 50-та годишнина от сватбата - бел. ред.), но някои хора мислят, че това ще е Големият ден. Дори частният бижутер на Анджелина е тук."

Частният бижутер на Анджелина - същият, който направи и годежния пръстен от Брад. Световните таблоиди са на мнение, че е съвсем възможно наистина да става въпрос за сватбата на холивудските любимци. От източника са научили още, че поканените са само 20-ина и че Джордж Клуни със сигурност е сред тях - все пак е най-добрият приятел на Брад.

Дали ще викаме "Горчиво!" за красивите актьори или "Кисело!" за прекаляващите със спекулациите си жълти медии? Ще разберем още в следващите два дни.

А засега ви предлагаме няколко снимки от "Господин и госпожа Смит" (2005) - филмът, на чиято снимачна площадка Брад и Анджи се влюбиха един в друг. Фотографията от птичи поглед пък показва огромния им недвижим имот във Франция.

Малката френска сватба на Бранджелина

Малката френска сватба на Бранджелина

24 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



5
Не е посочен 10.09.2012|23:47
http://iq.tochica.com/r/2099/ --- IQ тест номер 1 в България ! :))
4
Не е посочен 10.08.2012|18:39
Много са готини и двамата, да се женят, че медиите да има за какво да пишат поне месец;)
3
Не е посочен 10.08.2012|16:10
Дано се оженят вече, че да спрат да пишат само за тях! Като цяло много ги харесвам, ама вече ми идва в повече!
2
Не е посочен 10.08.2012|16:02
Ами няма смисъл сега да се гадае, така или иначе ще разберем по някое време какво се случва и дали са се оженили или не.
1
Не е посочен 10.08.2012|15:49
Снимки или не се е случило!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay