Марая Кери се сгоди за приятеля си Джеймс Пакър!

Двойката е по-влюбена от всякога

Марая Кери се сгоди за приятеля си Джеймс Пакър!

Австралийският милиардер Джеймс Пакър е предложил брак на изпълнителката преди дни, докато двамата са били на гости в родния ѝ град. Бизнесменът е отправил предложението към Марая със зашеметяващ 35-каратов годежен пръстен, а тя без колебание е казала "Да".

Двамата са заедно едва от 8 месеца, но всички около тях твърдят, че са много влюбени и чувствата им са истински и силни. Все още няма определена дата за сватбата, но не е никак изненадващо, че ще се стигне до олтара.

Двамата се запознават преди около година по време на филмова премиера и химията между тях си проличава веднага. Близки до щастливата двойка споделят, че Джеймс и Марая са лудо влюбени и никога не са се чувствали по-щастливи.

Марая Кери се сгоди за приятеля си Джеймс Пакър!

"В началото бяха само приятели, но нещата бързо се превърнаха в бурен романс. Те имат специална връзка и са много щастливи заедно. Това е истинска любов.”, споделят приятели на двойката.

През последните месеци двамата бяха постоянно заедно и обиколиха света в поредица от романтични ваканции. Двойката бе забелязана в Ибиса, Италия, Свети Барт и в родината на Пакър - Австралия.

Това ще бъде трети брак и за двамата. Марая е майка на две деца - 4-годишните близнаци Мoрокан и Монро, а Джеймс има три деца на 7, 5 и 3 години.

Марая Кери се сгоди за приятеля си Джеймс Пакър!

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay