Мария шокира мрежата със своя гола снимка!

Мария шокира мрежата със своя гола снимка!

Раздялата с Мирослав Соколов оказва значително влияние върху фолк певицата Мария. Изпълнителката често публикува тъжни любовни песни и истории в своя профил, прави неподходящи коментари и дори шокира феновете си с дръзкото си поведение в интервю, описвайки поведението на съпруга си като "той се на*ра".

Последният ход на Мария остави нейните последователи напълно объркани. Певицата сподели провокативно изображение в своята история, където беше напълно гола, освен че леко прикри гърдите си с ръка. Тази постъпка е необичайна за изпълнителя, който рядко се появява без дрехи. В резултат на това някои от нейните фенове я критикуваха остро, като казаха: "Не падай толкова ниско като колежките си! Можеш да се наложиш на сцената с другите си качества, а не с голотии."

Мария шокира мрежата със своя гола снимка!

Други бяха по-загрижени за драстичната загуба на тегло на Мария. На снимката ребрата й ясно се виждаха и кожата й изглеждаше изтъняла. Ясно е, че Мария преминава през труден период поради развода си и това се отразява както на нейното емоционално състояние, така и на физическото й здраве. Въпреки това самата тя е споменавала, че държи да поддържа тегло под 40 кг и се храни само в определени дни от седмицата.

1 3
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay