Меган Маркъл: "Настъпи сложно време след смъртта на кралицата"

Меган Маркъл казва, че след смъртта на кралицата, в живота на кралското семейство е настъпило "сложно време". 

Кралица Елизабет II почина на 8 септември в замъка Балморал в Шотландия, след повече от 70 години на британския трон. Тя беше на 96 години.

Принц Хари и Меган Маркъл бяха в Лондон по време на смъртта на кралицата и останаха в Обединеното кралство по време на нейното погребение, което се проведе на 19 септември.

Смъртта на кралицата неочаквано събра отново херцога и херцогинята на Съсекс със семейството на принц Хари, с които имаха обтегнати отношения след оттеглянето им от кралското семейство през 2020 г.

 

Пред Variety, Меган говори за това какво е да скърбиш за кралицата, като казва: "Времето беше сложно".

"Но съпругът ми, който винаги е бил оптимист, каза: "Сега тя се събра отново със съпруга си", казва тя пред изданието.

Кралица Елизабет и принц Филип бяха женени 73 години. Въпреки че той почина през 2021 г., беше погребан, заедно с кралицата в параклиса "Сейнт Джордж" в замъка Уиндзор след нейната смърт.

Меган също говори с Variety за наследството, което кралицата остави на "толкова много фронтове", което беше "толкова красиво".

"Със сигурност, по отношение на женското лидерство, тя е най-яркият пример за това как изглежда това", казва Меган.

 

Меган казва, че е "наистина благодарна", че е с принц Хари, за да го подкрепи след смъртта на кралицата, и казва, че "има такова изливане на любов и подкрепа".

Принц Хари присъства на няколко събития в чест на баба му в седмиците след смъртта ѝ. Тъй като Хари вече не е кралска особа, не му беше позволено да носи военните си регалии или да поздравява баба си на много от службите, на които присъстваше, въпреки че можеше да носи униформата си, за да стои на стража над ковчега ѝ с принц Уилям и братовчедите му. 

В интервюто си с Variety, Меган разсъждава за времето, прекарано с кралицата, като казва, че се чувства "дълбоко благодарна, че е успяла да прекара време с нея и да я опознае".

Меган и Хари, чиято дъщеря Лилибет е кръстена на кралицата, последно видяха монарха по време на празненствата по повод нейния платинен юбилей през юни. Принц Хари не е пристигнал в замъка Балморал навреме, за да каже последно сбогом на баба си, според източници. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay