Миранда се притеснявала от съпруга си

Орландо Блум изнервял ангелчето и тя не го искала на ревютата си

Миранда Кер е една от младите звездни майки, които най-бързо успяха да се върнат в перфектната си форма.

В августовския брой на британския Harper's Bazaar красавицата разказва повече за тренировките си, както и с какво я притеснява съпругът ѝ Орландо Блум.

В интервю за изданието ангелчето на Victoria споделя, че никой не я е притискал да възвърне бързо моделските си мерки. Казва, че неин приоритет е било да кърми сина си, без да се интересува дали това ще се отрази на фигурата ѝ.

Неведнъж Миранда е споделяла, че се грижи за съвършеното си тяло с йога. Пред списанието разказва, че прави специални чакра упражнения, които отнемат едва 10 минути.

Най-изненадани останахме от факта, че сексапилният модел на бельо се срамува от мъж. При това не кой да е, а собственият ѝ съпруг.

Кер разказва, че се чувства изнервена, когато Орландо Блум присъства на ревютата ѝ: "Наистина не го искам там, защото ме притеснява", обяснява чаровницата. "Миналата година той не ме послуша и дойде, а на мен точно тогава ми падна обувката", затвърждава тезата си Миранда.

Предлагаме ви да разгледате снимки от фотосесията в нашата галерия. Не е ли моделът най-ангелското създание, което сте виждали?

12 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



5
Не е посочен 25.10.2013|15:49
Миранда с йога ли се занимава? значи на това се дължи красивата ѝ фигура
4
Не е посочен 25.07.2012|13:15
Бях чела че Миранда Кер имала и певчески талант. Досега е записала само няколко кавъра и 1-2 оригинални песни. Браво, Миранда !
3
Не е посочен 25.07.2012|13:13
Страхотна е фотосесията на Миранда за списание Harper's Bazaar. Мисля да си поръчам този брой ако още не е късно разбира се
2
Не е посочен 02.07.2012|15:58
Много е сладка, но щом се притеснява от съпруга си значи е мноо влюбена в него и цени високо мнението му:) Това е страхотна, като някаква малка тиийнейджърка всеки път нервна преди среща с гаджето си:)
1
Не е посочен 02.07.2012|11:04
Много сладка двойка си! Орландо е толкова горд с красивата си съпруга, че доста често е на парвия ред на ревютата й, но явно това я разсейва по време на работа ;)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay