Ник Джонас откровено за своите мисли за брака

Ник Джонас откровено за своите мисли за брака

Ник Джонас, на 25 години, певец, е звездата на новия филм "Джуманджи". Вероятно на всички ви е интересно какво мисли този известен и обичан певец за нормалните неща от живота, включително брака. Повече за това как диагностицирането му с диабет на 13-годишна възраст му помага да приема предизвикателствата на живота, близкото му приятелство с Деми Ловато и мислите му за брака:

За приемането на неочакваното:

"На 13 години бях диагностициран с диабет тип 1, което беше наистина предизвикателно нещо, но начинът, по който реших да го приема, беше, че това беше възможност да раста и да се надявам, че ще насърчавам и вдъхновявам други хора. Не съм го планирал и със сигурност не би трябвало да се занимавам с това, но това е било изграждането на характера ми и ми помогна да се свържа с толкова много хора по целия свят. Направете планове за живота си, но не забравяйте, че животът може да ги промени."

За близкото приятелство с Деми Ловато:

"Голяма част от живота ни е споделен, в продължение на много години ние сме били поддържащата система един за друг. Много сме се грижили един за друг, но не всеки, който гледа отстрани може да разбере напълно връзката ни. Напълно разбирам това - и не искам да го оставя да повлияе на моята грижа за нея. Начинът, по който действаме и двамата е пълна прозрачност."

За неговия алтернативен живот:

"Ако не бях започнат тази кариера, щях да се опитам да играя професионален бейзбол. Когато бяхме деца с братята ми, имахме отбор по софтбол. Наскоро играх с Ангелите в Анахайм и направих хоумрън, което беше доста готино, така че може би не е късно.

За брака:

"Аз определено мисля за брака и се надявам, че ще намеря някой, който ще иска да прекара остатъка от живота си с мен. Между моя най-голям брат, Кевин, съпругата му, Даниел и техните красиви деца, а сега и Джо със Софи, имам наистина много невероятно голямо семейство, а моите снахи поставиха стандартите доста високи, така че трябва да намеря някой страхотен."

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay