Огромна доза сексапил от един транссексуален мъж!

Историята му е впечатляваща

Огромна доза сексапил от един транссексуален мъж!

Възможно ли е транссексуален мъж да бъде корица на мъжко издание?

Списанието Men’s Health си търси ново лице в онлайн състезание, което приключва на 21 юни. Изискванията са мъжът, който ще бъде избран, да бъде в добра физическа форма, да бъде деен и да има качества на лидер.

Очевидно Ейдиън Даулинг се вписва добре в тази категория. Но кой всъщност е той?

Интересното в неговия случай е, че въпреки идеалното мъжко тяло и сексапилната визия, която има, той всъщност е жена. Или поне е бил. Докато не решава да смени пола си.

Ейдиън става популярен в интернет заради видеата, които споделя онлайн. Те разкриват неговата изумителна промяна от жена в мъж. А през февруари негова снимка, пресъздаваща фотография на изпълнителят Адам Ливайн, става огромен хит в мрежата.

Огромна доза сексапил от един транссексуален мъж!

Даулинг споделя, че тренира всеки ден и участието в състезанието на Men’s Health му дава по-голяма доза самочувствие. "Невероятно е да знаеш, че има хора, които наистина искат транссексуалното общество да бъде приобщено към света”, споделя той.

Той казва, че е мислил за вероятността да бъде дисквалифициран от конкурса, заради това, че е транссексуален. "Тъжно е, когато си помисля, че дори да спечеля първото място, мога да бъда дисквалифициран”.

Огромна доза сексапил от един транссексуален мъж!

Засега, обаче, като че ли няма място за подобни притеснения. Говорител на Men’s Health съобщава пред медии, че състезанието е отворено за всички мъже.

Ейдиън среща огромна подкрепа в интернет, което се вижда от броя гласове и споделяния на неговата номинация. А видеото, на което той отвежда зрителите на едно пътешествие през четирите години, в които взима тестостерон, за да осъществи промяната на пола си, е гледано повече от 250 000 пъти.

Вижте го и вие:



Aко тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!
3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay