Оливия Уайлд е бременна с второто си дете!

Актрисата сподели радостната новина в социалните мрежи

Оливия Уайлд е бременна с второто си дете!

Красивата и талантлива Оливия сподели, че е бременна с второто си дете и то по много сладък начин. Тя и годеникът й, актьорът Джейсън Судейкис, очакват втората си рожба и са повече от щастливи. Оливия съобщи новината директно като показа бременното си коремче на сладка снимка, заедно с 2-годишния си син Отис.

Под снимката актрисата написа следното: "Коремчетата ни си приличат”. Джейсън наскоро сподели в интервю, че с Оливия искат да имат още деца. "Като гледам Отис нямам търпение да имаме още деца. Явно с Оливия се справяме добре с правенето на бебета.”

Той разкри още, че с красавицата не бързат да сключат брак, защото и така си живеят чудесно и отдавна се смятат за семейство без да трябва да подписват каквото и да било. Оливия пък не спира да се хвали от малкия Отис. "Той е малък певец, прекрасен е, голяма късметлийка съм!”

Е, Оливия е на път да стане още по-щастлива и така се присъединява към клуба на звездните бъдещи мами - Блейк Лайвли, Ева Мендес, Бехати Принслу, Меган Фокс и Кандис Суанепул!

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay