Певицата Ева Пармакова: Готвенето ми е като спа терапия

Певицата Ева Пармакова: Готвенето ми е като спа терапия

Любимката на тийнейджърите Ева Пармакова е отличник както на музикалната сцена, така и в кухнята. Страстта й към кулинарията се отключила преди година, когато изненадала приятеля си с вечеря.   "Покрай него открих, че ме бива в готвенето. Една вечер му направих паста, супер импровизирано, и той остана доволен. Обичам да се грижа за любимите си хора, а и готвейки си почивам. За мен това е като спа терапия.", споделя 18-годишната изпълнителка на "Вирджиния рекърдс".

Певицата Ева Пармакова: Готвенето ми е като спа терапия

Специалитетът й е пиле с масло – рецепта, която свързва с детството си в Южна Африка. Често гъделичка небцето на семейството си с домашен сладолед и зеленчукови супи, към които добавя малко масло и топено сирене. Бургерите и другата бърза храна, към която са пристрастени връстниците й, тя консумира само като воайор в Instagram – последвала е доста кулинарни профили и съзерцава с часове презентацията на ястията.

Певицата Ева Пармакова: Готвенето ми е като спа терапия

Пармакова е сред малкото финалисти в X Factor, които след края на предаването започнаха да живеят мечтата си в музиката. Нейна песен – Tell Me Right, се завъртя в ефира на MTV Dance, Lipstick с румънския хитмейкър Моноар влезе в челната тройка на най-излъчваните в бг ефира, а съвсем скоро Ева ще получи привилегията да създава музика с автори от екипите на Риана и Кание Уест във второто издание на творческия лагер Sofiа Songwriting Camp.  Най-новият й сингъл – Runnin’, я вкарва в хитова колаборация с турския DJ Хакан Акус и вече е издадена на територии като Русия, Полша, Израел, Гърция и Румъния. 

Чуйте я: 


 

Вълнения сега за матури и после ще броя до 12 от прозореца на някоя кола, няма как, голям момент е! Балът ще е в София, в една резиденция доста готина. Вече ходих за рокля, избрах си, ще нося един чифт кецове в чантата, защото няма да изкарам с токове

Пирятелят ми е с мен да, ще се жертва да сложи костюм заради мен. 

Певицата Ева Пармакова: Готвенето ми е като спа терапия

С какво се занимаваш в свободното си време, ако ти остава такова?

Свободното ми време отново е изпълнено  с музика. Обичам да свиря, да пея, да си пусна Beyoncé и да танцувам  хореографиите на песните й, които знам наизуст. Междувременно приготвям вечеря за семейството си.  Готвенето за мен е като спа терапия, почивам си като се грижа за любимите си хора. Играя и компютърни игри.

Ако имаше филм, посветен на твоя живот, как би го озаглавила?

Виждам го като комбинация между "Пипи дългото чорапче" и "Мама миа".

С кого разговаряте напълно искрено и пред кого разкривате сърцето си?

Аз съм като отворена книга за приятелите си, нямам тайни от тях. Сестра ми като че ли е човекът, пред когото си казвам всичко, без грам страх, че мога да бъда порицана или поучавана. Тя е най-добрият ми приятел. Имаме 10-годишна разлика, но връзката ни е много силна. Живея с майка си и често вкъщи положението е "Война или мир", но на финала пак сме си заедно, сплотени. Мисля, че за 18-годишно момиче споделям повече от достатъчно с нея. Не всички на моята възраст го правят.

Може ли любовта да бъде безусловна?

Със сигурност.

За какво използвате парите си?

Все още съм под крилото на мама и тате и инвестирам смело в развитието си като артист, най-вече в стайлинг и визия. Тази година завършвам и мисля да продължа образованието си в музикален колеж в Брайтън, което рязко ще промени приоритетите ми на харчене.

С какво са свързани най-големите ви страхове?

Самота, болести. От смъртта много ме е страх. 

Какво ви кара сутрин да ставате от леглото?

Алармата за училище.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay