Пищна попфолк певица влиза в новия Big Brother

Пищна попфолк певица влиза в новия Big Brother

Секси певица с голям бюст ще стане част от новия сезон на "Big Brother". Тя е една от най-младите изпълнителки в "Пайнер" - Малена.

Блондинката със стотици кубици силикон ще влезе в къщата през септември, когато шоуто се завърне на екрана. Малена е сочена за бъдещата звезда в попфолка. Освен че се откроява с уникалния си глас, певицата привлича вниманието и с внушителния си бюст.

Пищна попфолк певица влиза в новия Big Brother

Музикалната ѝ кариера започва още от ранна детска възраст в хор "Бодра смяна" - една наистина отлична школа за професионален изпълнител. Младата певица с гордост споменава и факта, че е член на фондация "Димитър Бербатов - Успелите деца на България". Тя е тренирала художествена гимнастика в клуб "Левски - Илиана Раева", след това дълги години се е посветила на тениса.

Продуцентите на "Big Brother" са избрали известни личности, които не са толкова известни сред по-възрастната аудитория, която следи шоуто. Участниците вече са избрани и са преминали през няколко кастинга. Има и такива, които са поканени лично от продукцията. Всички те са подписали договори за конфиденциалност и не могат да разкриват участието си в шоуто. Очаква се новият сезон на "Big Brother" да започне в първите дни на септември.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay