Плажни тайни от Алесандра Амброзио

Красавицата разкрива как се грижи за красотата си през лятото

Плажни тайни от Алесандра Амброзио

Когато става въпрос за плаж, бански, брознов загар и красота, несъмнено една от първите асоциации, които изникват в съзнанието ви, включва "ангелите” на Victoria’s Secret. Именно едно от най-прелестните им лица (а и тела) ще бъде главен герой в тази статия. Защото днес ще ви разкрием в детайли плажните тайни и ритуали на Алесандра Амброзио.

Добрата форма
За да изглежда по възможно най-добрия начин сред пясъка и нежно галещите го вълни, Алесандра Амброзио набляга на любимите си коктейли. Докато се радва на слънчевите лъчи, прелестната бразилка не забравя редовно да отпива на малки глътки фрешове от зеленолистни зеленчуци, смесени с кокосова вода. Освен че утоляват жаждата и хидратират тялото, те носят на организма огромна доза полезни вещества, а в добавка имат и добра хранителна стойност, благодарение на която няма да изпитвате неконтролируем глад за цаца, пържени картофки и други мазнотийки, примамващи ви от капанчето до плажа.

Слънцезащитата
Въпреки че е природно надарена с красив и нежен бронзов загар, Алесандра Амброзио никога не забравя да защити кожата си от вредното влияние на слънчевите лъчи. За целта бразилката нанася редовно продукт със SPF под формата на олио, който едновременно предпазва външната ѝ обвивка и спомага за по-бързото придобиване на здравословен тен. Освен това красавицата никога не пропуска да се погрижи за косата си и също я глези със слънцезащитен спрей със съдържание на масла.

Плажната чанта
Алесандра Амброзио никога не отива на плаж, без предварително да е подредила прилежно в чантата си слънцезащитни продукти, широкопола сламена шапка, голям шал или парео, слънчеви очила и балсам за устни.

Вкъщи
След като се прибере от плаж, Алесандра глези изтормозената си от слънцето кожа с гел от алое вера, който подхранва и същевременно успокоява. Най-често тя го добавя към обичайните си кремове за лице и тяло или към любимите си хидратиращи маски. Нерядко включва в следплажните си грижи и зехтин и масло от авокадо.

Ако тази статия ви е харесала, харесайте и страницата на Jenite във Facebook!

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 18.07.2014|19:44
Супер,как ми се лежи и на мен с коктейлче на плажа.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay