Раздяла за Робърт Патинсън и Еф Кей Ей Туигс?

Приключи ли щастието и за тази звездна двойка?

Раздяла за Робърт Патинсън и Еф Кей Ей Туигс?

Не много дълго след като стана ясно, че Робърт Патинсън се сгоди, се появиха редица слухове за раздяла с избраницата на сърцето му - изпълнителката Талия Барнет с артистичен псевдоним Еф Кей Ей Туигс. Само няколко месеца след съобщаването на щастливата новина, стана ясно, че звездите срещат трудности в любовен план, дължащи се на заетите им графици и връзката, която често се налага да водят от разстояние.

Ето че сега нова мълва застрашава щастието на влюбените. Анонимен източник разкрива пред Life & Style, че Робърт и Талия са отменили годежа си. Според него напрежението помежду им нараствало с всеки изминал ден заради конфликти, заетите им графици и физическото разстояние помежду им. Но чашата преляла с възникването на яростен спор.

Патинсън в момента е зает със снимките на филма "Изгубеният град на Z” (The Lost City of Z), където си партнира със Сиена Милър. Това поражда и честото му отсъствие от живота на Туигс. "Еф Кей Ей се обади на Робърт по време на първия снимачен ден и му съобщи, че не може да го посети, защото графикът ѝ е много зает. Но Робърт не беше щастлив от този факт. От своя страна нежната половинка загуби търпение и започна да крещи на годеника си. След това прекрати разговора”, споделя вече споменият източник.

След този ден (1 октомври) двамата не си говорят с дни. Впоследствие решават да прекратят годежа си. Според източника семейството на Роб не е особено съкрушено от новината за раздялата, защото така или иначе не одобрява Талия за негова съпруга. Тя пък съвсем наскоро призна пред списание Paper за желанието си да бъде родител.

Робърт и Талия все още не са потвърдили официално новината за раздяла. Докато двамата не я отрекат или потвърдят, слуховете ще стават все по-ожесточени.

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay