Риaна показа сина си за първи път! (ВИДЕО)

Риана представи красивото си момче пред света. Суперзвездата сподели кратко видео на сина си, когото тя и нейният приятел A$AP Роки посрещнаха миналия май. Изненадващо, тя публикува клипа в чисто новия си акаунт в TikTok. За един час певицата вече събра шест милиона последователи.

В очарователния клип виждаме бебето, което носи кафяв пуловер, закопчано в столче за кола по време на пътуване из Лос Анджелис. На подбраните кадри виждаме как момченцето си играе с камерата, прозява се и гледа през прозореца по време на пътуването.

На заден фон чуваме как Риана гука заедно със сина си, а в началото на клипа казва: "Опитваш ли се да вземеш телефона на мама?"

@rihanna

hacked

♬ original sound - Rihanna

Досега двамата родители пазеха поверителността на сина си, а името му все още остава в тайна. Откакто се появиха отново в очите на обществеността, двойката постепенно започна да говори за родителството в някои интервюта, като певицата разкри колко мили моменти за нея са сутрините с бебето.

"О, боже мой, сутрините като да видиш сутрешното му лице! Това е любимата ми част от деня.", споделя тя.

Роки също говори за бащинството в интервю с през май.

"Надявам се да отгледам отворени деца. Не хора, които дискриминират. Просто искам готино дете с готини родители.", казва той пред списанието. 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay