Риана и Кара Делевин са звездите в новия филм на Люк Бесон

Двете звездни приятелки ще си партнират на големия екран!

Риана и Кара Делевин са звездите в новия филм на Люк Бесон

Изглежда, че невероятният кинорежисьор и продуцент Люк Бесон отново се е отправил към космоса и този път взима със себе си две от най-големите звезди в момента - страхотната Риана и супермодела Кара Делевин. Друга звезда в лентата ще бъде Калйв Оуен.

Режисьорът на "Петият елемент” и "Жана д'Арк” отново ще се впусне във едно футуристично и космическо пътешествие благодарение на новия си филм, който носи заглавието Valérian and the City of a Thousand Planets.

Лентата ще бъде адаптация на френски научно-фантастичен комикс, в който се разказва историята на мъж и жена, чийто живот прилича доста на този на мистър и мисис Смит, но в по-космическа атмосфера.

Кара Делевин ще изиграе една от основните роли - тази на спътничката на главния герой, но още не е ясно каква ще бъде ролята на Рири. Самият Бесон потвърди участието на двете звезди чрез публикация в профила си в Instagram, като не скри вълнението и радостта си от предстоящата работа с двете красиви дами.

Това, което се знае за сценария на филма, е, че сред героите ще има само пет човешки същества, а всички останали актьори ще трябва да влязат в ролята на извънземни. Може би ще имаме късмета да видим Риана в ролята на същество от друг свят! Но за целта ще трябва почакаме до лятото на 2017 година, когато лентата ще бъде пусната в кината.

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

 
0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay