Родителските емоции на Джъстин и Джесика

Изпълнителят и актрисата са горди родители на първородния си син

Родителските емоции на Джъстин и Джесика

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл са на седмото небе от щастие, след като само преди няколко дни се сдобиха с първородното си дете. Те кръстиха момченцето си Сайлъс Рандъл Тимбърлейк.

Пред новия брой на US Weekly източник, приближен до двойката, разкрива, че Джесика винаги е виждала себе си като майка на момчета, така че това, че първото й дете е от мъжки пол, я радва изключително много. А Джъстин е толкова горд, че не може да си намери място от щастие.

Само преди две седмици на връчването на наградите на iHeartRadio, където Джъстин грабна приза за музикален иноватор на годината, той отправи най-милото обръщение към любимата си.

"Не можеш да бъдеш иновативен, без да бъдеш на първо място творец. Затова искам да благодаря на най-добрата си приятелка, моят любим сътрудник - съпругата ми Джесика, която в момента е вкъщи и гледа шоуто.

Скъпа, нямам търпение да се запозная с най-великото ни творение досега. Не се притеснявай, татко се прибира вкъщи, за да се учи на един друг вид иновация - как да сменя памперси”, бяха думите на изпълнителя от сцената.

Въпреки че и Джъстин, и Джесика са известни личности, те искат да отгледат сина си извън светлините на прожекторите. Според неназования източник домът им в американския щат Монтана е изцяло пригоден за отглеждане на дете и е напълно обезопасен.

Мама Джесика обаче няма време за почивка. Само преди пет месеца тя отвори свой детски ресторант и има толкова много работа. За щастие майката на Джъстин е винаги на разположение, що се отнася до грижите за Сайлъс.

Ако искате да четете още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay