Роклята на раздора: Защо Евгени и Валерия все още не могат да се оженят?

Роклята на раздора: Защо Евгени и Валерия все още не могат да се оженят?

Ерген номер 2 Евгени и неговата избраница Валерия не могат да се оженят поради трудността при намирането на перфектната булчинска рокля. Това разкритие остави феновете им изумени. Напоследък двойката изглеждаше доста сериозна във връзката си, живеейки заедно и дори обсъждайки възможността за брак. Въпреки това, изглежда, че Евгени все още не е готов да предприеме тази важна стъпка или да подкрепи Валерия в търсенето на идеалната рокля.

Междувременно друга участничка в шоуто, Ирина Карабаджак, изпревари Евгени и Валерия и вече е на път да стане булка. Бесарабската българка обяви годежа си през февруари, след като каза "да" на предложението за брак на своя партньор. Заедно те посетиха Турция, за да изберат красивата булчинска рокля, която Ирина гордо показа в социалните мрежи.

Ирина винаги е била известна със страстта си към модата и любовта към пазаруването. Сега, с подкрепата на любящия си годеник, тя се наслаждава на живота на бъдеща булка. Мъжът до нея очевидно е повече от щедър, осигурявайки й луксозни подаръци като огромни букети, скъпи бижута и дори разходки с хеликоптер. Не е изненада, че Ирина се чувства като истинска кралска особа с такъв отдаден кавалер до себе си.

Преди да срещне партньора си, Ирина споделяше за борбите си след токсична връзка, която я остави емоционално съсипана. Тя призна, че някога е използвала секса като форма на бягство от проблемите си. Сега, с новия си партньор до себе си, тя изглежда е оставила тези проблеми зад гърба си и е намерила истинската любов. Феновете с нетърпение очакват да видят Ирина в ролята на булка пред олтара.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay