Синди Крауфорд се притеснява за модната кариера на дъщеря си

Иконичният модел изглежда зашеметяващо на 49

Синди Крауфорд се притеснява за модната кариера на дъщеря си

Синди Крауфорд е сред най-известните модели в света и показва много точно защо това е така в последната си фотосесия за списание The Edit. 49-годишната красавица позира с изключителна грация и професионализъм, а след това говори открито за 14-годишната си дъщеря и страховете, свързани с нейното съзряване и желанието ѝ да бъде модел.

Синди бе на върха на славата през 80-те години, но сегашната фотосесия доказва, че звездата е все така прекрасна, а изящните ѝ дълги крака все още съблазняват от кориците на списанията.

В интервюто Синди говори за дъщеря си Кая, която е прохождащ 14-годишен модел, и споделя притесненията си относно натиска, който днешната индустрия оказва върху младите момичета. Красавицата има и 16-годишен син от брака си с бизнесмена Ранде Гербер, с когото все още са задружно семейство.

Синди споделя, че се старае да окуражава дъщеря си и я учи да обича себе си и фигурата си, независимо от това какво говорят другите хора. Самата Синди е известна със завидната си височина от 180 см и със своите красиви извивки и дълги крака, но майката е твърдо решена да убеди дъщеря си, че трябва да се храни с каквото пожелае и не бива да се ограничава по никакъв начин.

Моделът не одобрява днешните шаблони за красота. "Днес от моделите се очаква да бъдат изключително слаби и се притеснявам за дъщеря си. Аз никога не съм била кой знае колко слаба и не мисля, че това е и нейната естествена фигура. Казвам ѝ да си хапва всичко, което поиска, а не да се ограничава.” Гордата майка споделя, че дъщеря ѝ расте все по-бързо и се превръща в една чудесна млада дама, която тепърва ще доказва своя потенциал.

Синди Крауфорд се притеснява за модната кариера на дъщеря си

"Не искам Кая да се съревновава с мен и да иска да постигне същото, което и аз. Но често я дразня на шега, че е взела моята коса и моите крака и си ги искам обратно. Сигурна съм, че всичко с нея ще бъде наред, защото тя е доста по-мъдра, отколкото бях аз на нейната възраст.”

Кая е подписала договор с престижна модна агенция и се появи на първия ред на Седмицата на модата в Ню Йорк, което циментира нейната заявка за кариера в модния свят. С чудесните гени, които е наследила от майка си, няма никакво съмнение, че Кая ще има една бляскава модна кариера.

Синди Крауфорд се притеснява за модната кариера на дъщеря си

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay