Скарлет проговори за голите си снимки

Актрисата бе станала жертва на хакерска атака

Скарлет проговори за голите си снимки

Популярните личности не могат да направят и крачка встрани, без да бъдат забелязани от поне десетина папараци. Оказва се обаче, че нямат право да допускат грешки, даже пред самите себе си. А като "грешки" имаме предвид всичко, което обществото осъжда.

През септември Скарлет Йохансон стана жертва на хакерска атака. Личната ѝ електронна поща беше разбита, а там имаше голи снимки, които веднага бяха пуснати в мрежата.

Пред декемврийския брой на Venity Fair, актрисата разкри своята гледна точка за неприятната ситуация. Тя заяви, че фотографиите са били предназначени за тогавашния ѝ съпруг Раян Рейнолдс.

"Зная най-добрите си страни. Тези снимки бяха изпратени на съпруга ми." Тя допълни още, че няма нищо нередно във фотографиите. "Това не е като да съм се снимала в порно. Въпреки че и в това няма нищо лошо."

Хакерът Кристофър Чейни бе заловен и арестуван през октомври. Повдигнати са му обвинения за 26 кибер престъпления, сред които попадат не само разпространените снимки на Йохансон, но и на Мила Кунис и Ванеса Хъджинс.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 02.11.2011|16:40
Естествено, че няма нищо нередно, а хората вместо да осъждат звездата просто можеха да се насладят на перфектните й форми, при това напълно естествени. ;) Но пък Скарлет явно е надживяла кризата с въпросните снимки, тъй като направи доста предизвикателна фотосесия за декемврийския брой на Vanity Fair.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay