След десетилетие на драма, Лейди Гага и Мадона се помириха

След десетилетие на драма, Лейди Гага и Мадона се помириха

Драма? Няма такава! След десетилетие на вражда и коментари една за друга, Лейди Гага и Мадона са готови да оставят всичко това в миналото. 

След церемонията по връчване на Оскари имаше афтър парти, на което двете певици присъстваха. Фотографът на събитието улавя емблематични моменти от вечерта, влючително прегръдка между Гага и Мадона.

Враждата на Лейди Гага и Мадона започна още през 2009 г., когато Гага избухна на музикалната сцена и много хора направиха сравнение между техните музикални стилове.

През 2012 г. Мадона говореше открито за това как "Born This Way" й напомня за нейния хит "Express Yourself" от 1989 г.  

През 2016 г., по време на интервю със Зейн Лоу, Гага не успя да се сдържи, когато името на Мадона беше споменато. - "Мадона и аз сме много различни… не че не уважавам Мадона. Тя е красива дама и имаше фантастична огромна кариера. Най-голямата поп звезда на всички времена. Но аз свиря на много инструменти, пиша собствената си музика, прекарвам часове наред на ден в студиото - казва Гага. "Аз съм продуцент. Аз съм писател. Това, което правя, е различно."

Но по време на тази невероятно специална нощ драмата беше забравена и се формира приятелство. Гага имаше много специална нощ - тя изпълни "Shallow" и спечели първия си Оскар за най-добра оригинална песен - и изглежда, че Мадона не можеше да не бъде развълнувана за актрисата от A Star Is Born. Вижте повече кадри от техния сладък момент заедно.

След десетилетие на драма, Лейди Гага и Мадона се помириха

След десетилетие на драма, Лейди Гага и Мадона се помириха

След десетилетие на драма, Лейди Гага и Мадона се помириха Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay