Тейлър Суифт и Калвин Харис вдигат сватба?!

Упорити слухове твърдят, че двамата ще се сгодят съвсем скоро

Тейлър Суифт и Калвин Харис вдигат сватба?!

Калвин Хариас иска да предложи брак на Тейлър съвсем скоро и дори вече е избрал достоен пръстен за любимата си. Това твърдят близки до двойката източници. Диджеят се е спрял на диамантен пръстен с цена 1.4 милиона долара и възнамерява да зададе съдбовния въпрос до края на октомври.

25-годишната поп сензация и 31-годишният музикант се срещат от февруари тази година, но явно нещата са наистина сериозни и двамата са сигурни в чувствата си. Калвин е споделил, че иска да направи момента много специален и е обикалял дълго време в търсене на идеалния пръстен.

Диджеят е няколко години по-голям от Тейлър, но в момента и двамата се намират на върха на кариерата си. Изпълнителката не крие топлите си чувства към него и дори открито го е попитала дали някога смята да ѝ предложи брак.

Хитовата изпълнителка все още няма пръстен, но приближени до двойката споделят, че заедно с приятеля ѝ са започнали да набелязват места за бъдещата церемония. Изглежда Тейлър е съвесем сигурна за едно нещо и това е коя ще бъде нейната шаферка.

За изненада на феновете ѝ това няма да бъде нито една от близките ѝ приятелки.  Всички очакват нейна шаферка да е колегата ѝ Селена Гомес или моделът Карли Клос, но неотдавна Тейлър сподели в интервю, че най-голямото ѝ желание е един ден майка ѝ да бъде шаферка на сватбата ѝ.

Певицата държи изключително много на семейството си и иска да сподели този радостен миг с най-близките си хора. Майката на звездата бе диагностицирана с рак преди няколко месеца и това накара изпълнителката да отправи призив към всички свои фенове да съветат родителите си да посещават профилактични прегледи, за да избегнат подобни беди.

Желанието на Тейлър е майка ѝ да оздравее напълно и да я придружи до олтара, когато този съдбовен момент настъпи.

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay