Фитнес спасението на Ева Лонгория

"След развода си преди 2 години не бях в добро здраве", разказва Ева Лонгория

Фитнес спасението на Ева Лонгория

В новия брой на списание Health "отчаяната съпруга” Ева Лонгория разказва за тежките моменти в живота си и борбата с тях. Актрисата се раздели преди 2 години със своята половинка Тони Паркър и за никого не беше тайна тежката депресия, в която бе изпаднала.

Пред списанието днес Ева разказва, че е успяла да се справи с мрачните мисли, благодарение на спорта. През първите дни след раздялата е чувствала, че има прекалено много свободно време, което не знаела как да използва. Спасението намерила във фитнес залата. "След развода отслабнах изключително много. Изглеждах ужасно, водех много нездравословен начин на живот. Хората около мен обаче, постоянно ми повтаряха, че изглеждам страхотно, за да ме накарат да се почувствам по-добре. Думите не помогнаха, все пак виждах на какво приличам.”

Лонгория споделя, че веднага след като е започнала да тренира, си е възвърнала вярата в доброто и се е заредила с нови сили. "Спазвах много стриктно своята диета и тренирах постоянно. Упражненията ми включваха натоварване с тежести, отделях много време и на коремната мускулатура. Никога не съм обичала кардио тренировките. Просто се измъчвам, когато тичам на пътеката.”, споделя актрисата.

26 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 05.01.2012|13:10
На известните дами в Холивуд нищо човешко не им е чуждо – повечето жени преживяваме изневерите на своите благоверни като първо се опитваме да се превърнем в перфекти модели, мислейки си че нещо не ни достига и грешката е в нас. Лишението от храна освен всичко друго е и един вид наказание. Звездни примери не липсват - Деми Мур, Черил Коул, Сандра Бълок и пр., както и такива от моето обкръжение.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay