Шарън Стоун все така неотразима по бански на 65

Шарън Стоун е една от най-вдъхновяващите популярни дами. Тя впечатлява със своята безгранична енергия като рисува, позира, играе тенис и като цяло се наслаждава на живота, което прави фойда ѝ в Instagram много приятен за гледане. Ако всички взимахме пример от нея, светът щеше да бъде по-добро място.

Последният пример за нейната радост от живота идва под формата на селфи в огледало по бански. Подписана като "готова за лятото", снимката на Стоун я показва в зелен бански от две части, с животински щампи и слънчеви очила.

С този свой ход, легендарната актриса ни показа, че възрастта няма значение, за да се почувстваме секси и женствени. Тя е на 65 години, но продължава да вдъхновява милиони жени по света да бъдат себе си и да се обичат, независимо от формата на тялото и онова число, което никоя от нас не обича да споменава.

Фигурата на Стоун наистина е зашеметяваща, а на задния фон на кадъра виждамес голяма снимка на загърната в чаршафи Мерилин Монро. Докато Монро е само на 27 в този прочут кадър, Стоун, на 65, все още изглежда пламенна като прочутата дръзка холивудска актриса и е доказателство, че жените трябва да възхваляват телата си на всяка възраст.

Именно затова светът е толкова прекрасен - защото сме различни и пъстри, всяка със своите "недостатъци", които всъщност ни правят единствени по рода си. Е, благодарене на Шарън Стоун и ние вече сме увечерени в себе си и с нетърпение очакваме горещото лято, за да превземем плажовете със силна женска енергия!

А вие готови ли сте?

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay