Седмичен хороскоп за 25 - 31 януари 2016

Какво ще ви се случи през последната януарска седмица?

Седмичен хороскоп за 25 - 31 януари 2016

Можете да следите своя седмичен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Пригответе се за една изтощителна седмица. Ще бъдете затрупани от ангажименти както на работното място, така и в личен план. Куп задачи чакат да бъдат свършени и е по-добре да започнете да ги отмятате една по една още от днес.

Телец
Особено болезнено е да гледате свой близък човек да страда и да знаете, че не можете да направите нищо, за да му помогнете. Осигурете му рамо, на което да се облегне, защото ще има нужда от такова през следващите дни. Бъдете опора и утеха.

Близнаци
Грубото отношение към околните няма да ви спечели уважението на колегите ви. Не можете да очаквате да се държите непочтително, а да ви отвръщат с респект. Поправете се, защото с това арогантно поведение определено няма да стигнете далеч.

Рак
Прилагате двоен стандарт при оценяването на човек, който е на ваше пряко подчинение. Водете се от постиженията му, а не от това, което сте чували за него. Важното е как се справя в работата си, а не каква е репутацията му извън професионалното поприще.

Лъв
Първите дни от седмицата няма да бъдат особено запомнящи се, защото ще предлагат ежедневни емоции. Уикендът обаче ще ви донесе възможност за събитие, което не би трябвало да пропускате. Оглеждайте се, за да не изгубите шанса от погледа си.

Дева
Възможно е през идните дни да се сблъскате с лек здравословен проблем, който не е нещо особено сериозно, но все пак трябва да се погрижите за отстраняването му. Посете личния си лекар за всеки случай - дори да се окаже, че няма за какво да се притеснявате, профилактичният преглед никога не е излишен.

Везни
Плашите се от поведението на половинката си, но не ви се удава възможност да го признаете. Напоследък най-скъпият ви човек се държи доста смущаващо и вие нямате идея каква може да бъде причината за това. Изчакайте още няколко дни, преди да повдигнете въпроса - може проблемът да отшуми от самосебе си.

Скорпион
Проявете търпение и предпазливост в отношенията си с околните. Това е особено необходимо през следващите няколко дни, защото успехът ви на работното място ще зависи от оценката на другите. Бъдете мили, любезни, но не и лицемерни.

Стрелец
Гледате на живота от веселата му страна, но през тази седмица настроението ви ще бъде особено мрачно. Всяка бъдеща възможност ви се струва не достатъчно привлекателна, а шансовете ви за успех - нищожни. Това е само в ума ви - колкото по-скоро се освободите от тези мисли, толкова по-лесно ще продължите пътя си напред.

Козирог
Настроението ви ще бъде много приповдигнато през настоящата седмица. Случват се щастливи събития, които ви развеселяват и сякаш нищо не може да свали усмивката от лицето ви. Наслаждавайте се на този период!

Водолей
Грижите се за околните повече отколкото за себе си. Не е никак лошо от време на време да отделяте един ден само за собствените си желания и нужди. Това не е егоизъм, а грижа за себе си!

Риби
Напълно възможно е да уличите свой близък приятел в огромна лъжа. Това ще ви постави на кръстопът - дали да изобличите видяното или да го запазите за себе си? Преценете какви са рисковете за най-близките ви хора от узнаването на истината и чак тогава действайте.

2 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay