Седмичен хороскоп за периода 15-19 август 2016г.

Каква ще бъде седмицата Ви?

Седмичен хороскоп за периода 15-19 август 2016г.

Можете да следите своя седмичен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Седмицата ще бъде изпълнена с професионални успехи. Трябва да продължавате да се трудите усърдно, за да постигате още по-големи успехи занапред.

Телец

Тази седмица е подходяща за непознати досега приключения. Направете нещо екстремно, за което мечтаете отдавна. Ще получите възнаграждение за усърдната работа и усилията, които полагате от дълго време насам.

Близнаци

Предстои ви една много успешна седмица. Ще се сблъскате с проблеми от миналото, но ще разрешите всичко с лекота. Ще се справите с всички дребни проблеми във връзката.

Рак

Поглезете се през тази седмица. Вие го заслужавате. Направете нещо за себе си, което ви носи удоволствие. Без значение дали ще е дълга разходка в парка или кино вечер, отделете малко време за себе си.

Лъв

Тази седмица ще бъде благоприятна за любовния ви живот. Седмицата е подходяща за започване на връзка за тези, които още нямат половинка. Останалите могат да се насладят на прекрасна романтична ваканция.

Дева

Бъдете внимателни през тази седмица, тъй като е възможно да имате сериозни проблеми. Ще има сериозни промени на работното място. Всички тези промени ще бъдат за добро, така че не се притеснявайте.

Везни

Доверете се на интуицията си. Ще имате възможността да се отдалечите от хора, които ви дърпат надолу. Не се страхувайте да показвате истинските си емоции. Старите приятелства ще станат още по-силни.

Скорпион

Това ще бъде една от най-забавните седмици през това лято. Отдайте се на забавления и пътувания. Тази седмица е подходяща за ново начало-започване на здравословен начин на живот или тренировки.

Стрелец

Поставяйте собствените си нужди на първи място. Никой няма да ви благодари за това, че пренебрегвате себе си. Седмицата е благоприятна за романтични срещи и нови запознанства. През тази седмица ще бъдете творчески настроени.

Козирог

Ще бъдете доста емоционални през тази седмица. Отидете някъде без предварителни планове. Не мислете прекалено много, бъдете малко по-импулсивни. През уикенда ще ви е нужен целият ви чар.

Водолей

Седмицата е страхотна за доказване на качества и умения. Покажете какво можете и ще получите добри предложения. Започнете нов проект. Цялото внимание ще бъде насочено към вас в края на седмицата, така че се постарайте.

Риби

Тази седмица ще е една от любимите ви от това лято! Седмицата е подходяща за почивка. Оставете настрана всички задължения и тревоги. Ще накарате партньора си да се чувства специален.  

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay