Сезон на зодия Лъв: Какво да очаква всяка зодия (Част 3)

Сезон на зодия Лъв: Какво да очаква всяка зодия (Част 3)

Както вече ви споменахме, пред броени дни навлязохме в сезона на Лъва. Периодът се характеризира с много вълнуващи емоции. През този един месец ще се радваме на много слънце и жизненост. Представете си едно горещо лятно парти с непредсказуем завършек.

През периода на Лъва ще получите възможността си да се докажете и да заблестите ярко. Това е сезонът на креативността и забавлението! А сега нека да видим какво я очаква всяка зодия през този горещ момент от годината!

Стрелец

Забравете за правилата - през този месец ще правите каквото си поискате! Бъдете спонтанни, предприемете импровизирано пътуване или завържете нови приятелства в любимия си бар. Този сезон на зодия Лъв е свързан с разширяване на хоризонтите ви, като се срещате с нови хора, правите нови неща и посещавате нови места – всички ваши любими неща!

Козирог

Съсредоточете се върху това кой е най-важен за вас през този сезон. Как можете да задълбочите връзката си с тези хора? Как можете да станете по-интимни с тях? Как можете да направите живота в спалнята по-горещ и еротичен? Този месец е свързан с укрепването на тези дълбоки връзки и истинската ангажираност към партньора ви.

Водолей

Слънцето в Лъв активира зоната на взаимоотношения във вашата карта, така че това е идеалното време от годината да се впуснете в нова връзка. Върнете се към приложенията за запознанства или излезте на среща. Ако вече сте с някого, това е особено подходящ момент за скрепяван на отношенията.

Риби

Този месец е свързан с подреждането на целия ви живот. Почистете къщата си и се грижете за реда на работното ви място. Колкото по-продуктивна можете да бъдете, толкова по-добре. Но по-важното е, че трябва да подновите рутинната си в грижата за себе си. Бъдете активни, започнете медитативна практика - просто направете всичко възможно, за да се грижите за себе си по практичен начин – здравословните навици, които сте си изградили сега, ще се превърнат в дългосрочни!

Вижте Част 1 и Част 2!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay